Consult

Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke weg je in moet slaan? Of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over wat ‘goed leven’ voor jou betekent? Filosofisch consulent Diana Blanken staat voor je klaar!

Wat doet een filosofisch consulent? Iedereen heeft wel eens een probleem waar hij (of zij) niet uitkomt. Hoe lang je er ook over nadenkt en hoe vaak je er ook over praat met familie of vrienden, een oplossing komt er niet. Je zit vast in je denken. Een filosofisch consulent kan dan een uitkomst zijn. Een filosoof geeft geen advies of een oplossing voor het probleem, maar helpt je door het stellen van relevante vragen met het ordenen van je gedachten. Zo kun je zelf tot nieuwe inzichten en gedachten komen.

Ik richt mij voornamelijk op hoog begaafden. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om met een gelijkgestemde in geprek te kunnen gaan.

Een consult vindt wandelend plaats in de bossen rond Wageningen of in de uiterwaarden. Waarom wandelend? Wandelen ontspant. Je bent in een andere omgeving dan normaal en krijgt andere prikkels binnen. Om je tijdens het consult in de natuur optimaal te kunnen begeleiden heb ik de training wandelcoaching gevolgd bij Jettie van den Houdt.

Wil je liever dichterbij huis wandelen? Dat kan, maar dan worden er reiskosten in rekening gebracht.

Een consult kost 75 euro (incl BTW) voor anderhalf uur. Tijdens de wandeling krijg je een kopje thee of koffie met iets lekkers.