Bedrijven

Workshop op maat

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor uw personeel? Wilt u een bepaald thema dat in uw bedrijf of organisatie telkens weer terug komt eens uitdiepen? Of wilt u gewoon eens in een ander soort setting brainstormen? Dan is een (praktische) filosofische workshop op maat iets voor uw bedrijf. U draagt zelf een onderwerp aan en ik maak daar dan een filosofische workshop omheen.

Wilt u weten hoe een workshop er concreet uit ziet? Stuurt u mij dan een bericht via het contactformulier of bel 06-52711965.
Ik heb een aantal voorbeeld workshops ontwikkelt waaronder een workshop over ‘samenwerken’. In deze workshop onderzoeken we wat samenwerken betekent door middel van filosofische vragen, filosofische gesprekken en spel.
De verdiepende workshop ‘goed leven’ laat de deelnemers nader kennis met elkaar maken. In de workshop gaan we aan de slag met vragen als: Wat betekent goed leven voor jou? Betekent goed leven ook gelukkig leven of is dat iets anders? Mag je iets slechts doen omwille van het goede?
Beide voorbeeld workshops kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06-52711965

Liever een wandeling maken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Informatie over de filosofische wandeling vind u hier: filosofische wandelingen.nl.

diana_werkwijze

Workshop ‘Grenzen’

In deze workshop worden grenzen in het algemeen, persoonlijke grenzen en grenzen op de werkvloer onderzocht. Wat is dat eigenlijk: een grens? Waarom is het hebben en hanteren van grenzen zo belangrijk? Wat kun je zelf doen om je grenzen te bewaken? Welke rol spelen persoonlijke grenzen in het werk? De workshop kan aangepast worden aan uw wensen. Wilt u weten hoe de workshop er concreet uitziet stuurt u dan een bericht via het contactformulier of bel naar 06-52711965, dan stuur ik u een voorbeeld toe.

Kosten: 550 euro excl. BTW

Aantal deelnemers: maximaal 12

De workshop duurt 3 uur (met een pauze van een kwartier).
De workshop kan plaatsvinden in een door mij gehuurde ruimte bij u in de buurt. Ik kan de workshop ook bij u in het bedrijf geven als u daar zelf een geschikte ruimte voor heeft. De prijs is exclusief reiskosten en huur van ruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06-52711965

CONTACT FORMULIER

Filosofische praktijk ‘Diana Blanken’ is in 2010 gestart door Diana van der Mooren/Blanken, MA.
Diana is afgestudeerd in de wijsbegeerte aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na haar universitaire studie heeft zij bij de VFP (vereniging voor filosofische praktijk) de opleiding tot filosofisch consulent succesvol afgerond.

ERVARINGEN DEELNEMERS WORKSHOP GRENZEN
‘Het thema is boeiend en actueel. Ook heel concreet als dilemma in het dagelijks leven aanwezig. Een thema met veel potentie volgens mij! Zeker doorontwikkelen! Voor HSP’s, voor teams, voor werknemers (burn-put), voor moeders, voor professionele begeleiders.’

‘Verrassende werkvormen om je aan het denken en uitwisselen te krijgen over grenzen. Er ontstaat door de laagdrempelige begeleiding van Diana direct openheid en verdieping op een manier die je zelf kiest.’

VIDEO PROFIEL DIANA BLANKEN